Ook de boeven hebben recht op hun advocaat

Meester Spong laat van zich horen:

Laat mensen niet sterven door uitstel kritische zorg om vaccinweigeraars

Om dan maar meteen bij de titel te beginnen moet ik tot mijn spijt al de eerste zeer grove fout constateren. Eigenlijk zou ik dan normaal gesproken niet meer verder lezen maar oké, het was een tip van een vriend, dus ik worstel verder door deze dramatische tekst waarbij werkelijk elke regel discutabel is maar daar houden mensen zoals Spong van, dat is de reden dat ze heel veel uren kunnen schrijven.

Het is geen vaccin!

Het is gentherapie wat ook door de makers wordt bevestigd. Keer op keer op keer. Je kunt een koe een paard noemen en als je het vaak genoeg doet, zul je er wellicht zelf in gaan geloven maar voor mij blijft het een koe.

Wat is dan wel een vaccin?

Een vaccin omvat een compleet bijna doodgeslagen virus dat in zijn geheel wordt geïnjecteerd. Doordat het virus zeer verzwakt is kan ons immuunsysteem, ook dat van de mensen met verminderde weerstand, er in de regel goed mee omgaan.
Ja, Spong, die ziet de eurootjes wel rinkelen. Hij mag aan de slag. Waarschijnlijk zal hij vroeg of laat een proefzaakje beginnen en dan mag hij met zijn kop weer aanschuiven bij SBS. Jammer voor jou dat ‘De Wereld Draait Door’ niet meer leeft, hoe symbolisch. We leven in een doorgedraaide wereld onder leiding van een doorgedraaide regering.

Suggestie aan Meester Spong

Als ik Spong was zou ik iedereen op de IC vervolgen. De gemiddelde! BMI is 30, voor een man van mijn lengte en leeftijd zou dat betekenen dat ik 30 kg buikvet heb, drukkend op hart en longen. 30 kg buikvet, bron van ontstekingen. Ja Gerard, wat vind je ervan om iedereen met een BMI van 30 en hoger aanklagen? Dan kun je volgens de laatste statistieken 14% van de Nederlandse populatie aanklagen. En Gerard, nu je toch bezig bent, wellicht kun je ook alle mensen eens op het matje – sorry, voor de bank – roepen die zich kapot zuipen; elke avond een lekker flesje wijn omdat het werk zo stressvol is (volgens Jellinek alleen al 500.000 alcohol misbruikers in NL, het zijn er natuurlijk heel veel meer) of die kettingrokers die hun longen dagelijks verblijden met 24 sigaretten. Ja, dat is nog eens 22% van de Nederlandse bevolking. Ja, ja, ik weet, er zit een overlap. Details. In ieder geval werk genoeg voor je Meester Gerard.

De echte winst en aanzien

Maar als je wat kijkt dan valt de echte winst en aanzien te behalen bij het verdedigen van Schoolmeester Hugo De Jonge, Ab Osterhaus, Rutte en alle volgzame, hersenloze kamerleden, die stemmen VOOR 2G, die stemmen TEGEN uitbreiden van de IC, die stemmen VOOR het verbranden van 80 miljard, die stemmen VOOR het prikken van peuters, kleuters, kinderen, jongeren, jong volwassenen, volwassenen. En ook de gezondheidsraad, het bestuur dat stemt TEGEN de inzet van veilige en beproefde medicamenten waaronder Ivermectine, HCQ en Vitamine D3

Die volksverlakkers die miljoenen mensen in Nederland dwingen tot het nemen van een experimentele injectie die het immuunsysteem corrumpeert. Een spuit dat het lichaam het commando geef ontelbaar veel vijandige eiwitten aan te maken waarop het immuunsysteem moet reageren.

En dat die prikken niet werken dat is wel duidelijk. Gisteren kwam het weer eens naar buiten: om en nabij de 80% van alle mensen op de IC is geprikt. Ik vergeet nog maar even voor het gemak het aantal mensen dat op de IC ligt ten gevolge van de letselschade DOOR de prik. Mensen met hartinfarcten, herseninfarcten, longembolie, tromboses door het hele lichaam. Daar lezen we niets over. En dan zijn we nog maar 6 maanden onderweg met de prikterreur.

Wie zwijgt stemt toe!

Spong, ik weet dat je criminelen verdedigt. Het worden mooie tijden voor jou. Ik zie je spinnen in je hol.

Ik ben niet zo blij met het beleid. Ik zie grove foute en miljoenen slachtoffers. Nee, ik leun achterover en kijk het aan. Ik kijk naar wat zich onder mijn neus ontvouwt. En prikken, laat ik me alleen door een mug.

Zum Wohl.

NS
Ik denk dat we mensen die weigeren zich te laten prikken op hun knieën moet bedanken omdat ze op de lange termijn de zorg structureel minder belasten.

NNS
Natuurlijke immuniteit is de enige verstandige weg, in combinatie met investering in de zorg en medicatie in een vroeg stadium. Lees het artikel in HP de Tijd waarin wordt beschreven dat een verzwakt immuunsysteem het grootste gevaar is voor de volksgezondheid. En wat wordt er op dit moment aangevallen door de regerende macht? Precies, ze doen alles om onze immuniteit te verzwakken met gevaarlijke gentherapie en het onthouden van mogelijkheden om te sporten. Het onthouden van sociaal contact. Het onthouden van afleiding en vermaak. Nee, we worden plat gebombardeerd met gemanipuleerde en fout geïnterpreteerde cijfers en alles wat het narratief tegenspreekt wordt weggemoffeld als zijnde een complottheorie.

NNNS
Als iets ruikt als stront, eruit ziet als stront dan is het stront.