Spaghetti

Onze overheid is OF ontzettend achterlijk OF heeft een gevaarlijke ideologie van totale controle en nu ik het zo schrijf besef ik dat het niet of/of is maar en/en. De getrainde apen, Rutte, De Jonge, Grapperhaus en de volgzame partijapen maken er een chaos van. Ze vermoorden kleine ondernemers, ze vermoorden de bevolking die te lijden heeft onder de achterlijke maatregelen. Ze vermoorden mensen en gezinnen door de bijwerkingen stelselmatig uit het nieuws te houden, door de tegenstand te bagatelliseren.

De huidige injecties zijn experimenteel.

Gisteren probeerde ik het uit te leggen aan iemand die ik hoog heb staan. Ik vertel hem dat de injecties werken als een stukje programmeercode dat jouw lichaam de opdracht geeft een vijandig eiwit te produceren. Dit vijandige eiwit wordt door het immuunsysteem in zijn vorm herkend en aangevallen; niet alleen deze week, deze maand, dit kwartaal of dit jaar maar tot aan het einde toe. Alsof je, niet noodzakelijke software, permanent op je computer hebt draaien. Software die processorkracht vreet, niet meer uit te schakelen via ‘Taakbeheer’.

Ik werk zelf nog steeds deels op een Windows XP systeem. Ik kijk daar alles wat ik wil en wat door god verboden is en het systeem draait als een trein. Ik verzorg mijn systeem goed net zo als ik mijn lichaam goed verzorg.

De overheid wil ons verzorgen, de overheid vertelt ons dat ons immuunsysteem niet voldoet. De huidige injecties laten het immuunsysteem aanslaan op een heel klein kenmerk van het virus. Bij de geringste mutatie in dit kenmerk loopt de verdediging spaak. Alsof je een auto die voorbij rijdt, probeert te herkennen aan bijvoorbeeld het rechter wieldopje.

Ja, ik heb deze maand corona doorleefd en bij mijzelf was het absoluut geen pretje! Ik kan dus bevestigen dat het behoorlijk zwaar kan vallen!

http://www.natali.nl/remo/zum-wohl/

Echter, mijn immuunsysteem heeft het integrale virus verkend en bestreden. Elke toekomstige mutatie, die deels afwijkt, wordt vanaf nu, en in de toekomst, grotendeels herkend, waardoor mijn immuunsysteem beter zijn werk kan doen; dat heet ‘natuurlijk immuniteit’ en is veel steviger dan die tijdelijke gedeeltelijke immuniteit middels gentherapie.
De huidige injecties lijken een korte weg maar het is een weg die dood loopt. Zoals we nu ook in de landen om ons heen zien .. dit virus is endemisch, muteert en gaat nooit meer weg. En dan vergeet ik voor het gemak de miljoenen meldingen van bijwerkingen. De significante oversterfte: oversterfte onder gevaccineerden, 2 keer zo veel als onder niet gevaccineerden. Dan vergeet ik voor het gemak dat we gezonde mensen en zelfs kinderen gaan injecteren met een medicijn dan NIET veilig is, ook als zegt De Jonge van wel ‘100% veilig’ zo durft hij te beweren, wat een idioot. Trek je hoofd uit de grond en denk na. Gebruik je verstand. Dit is de weg die naar de afgrond voert. Blijf jij achter die idioot aanlopen omdat de rest dat ook doet?

80 miljard

Meer dan 80 miljard, 80.000.000.000 euro is in 18 maanden tijd uitgegeven aan de coronacrisis in alleen Nederland. 80 fckng miljard euro. En in de afgelopen 4 jaar tijd is het aantal Ic-bedden AFGENOMEN van 2.500 naar 930 (bron: Gommers, als ik hem mag geloven). 80 fckng miljard! 30% van alle inkomsten van onze overheid. 30% weggegooid geld.

Elke ondernemer, elke krachtige self made succesvolle ondernemer had die 80 miljard kunnen gebruiken om de zorg op te bouwen. Elk onafhankelijk denkend mens had alle middelen aangegrepen om mensen te behandelen. Als mensen sterven dan mag je als arts improviseren, OFF LABEL voorschrijven! Ivermectine wordt in veel landen en heel veel deelstaten – zo groot als een land – in India voorgeschreven en het werkt. Maar niet in Nederland. In Nederland mag het niet worden voorgeschreven want dan hebben die paar artsen die nog een beetje in hun kracht staan en hun titel eer aan doen, de Gestapo voor de deur en dan wordt er gedreigd.

We leven in een land waarin de café-eigenaar en, zoals gisteren, de eigenaar van een squashcenter, mij controleert op mijn QR. Ik spuug erop. In wat voor een wereld leven we dat het volk gebruikt wordt om het volk te controleren. Elke totalitaire leider zou van blijdschap in de lucht springen.

Ik zie hem zitten achter zijn bar voor de TV, het is 19 uur, de persconferentie begint. Ik sta op baan 4 te squashen met een vriend. Ik zie Peppi en Kokki met hun uitgestreken koppen in ‘Jip en Janneke’ taal de waanzin uitbraken. Als ik 3 kwartier later vraag naar de gevolgen wens ik hem sterkte. Hij mag vanaf 17 uur zijn squash- en fitnesscenter sluiten want het virus gaan we nu definitief mee uitschakelen.

Einstein vertelt ons: “Waanzin is steeds hetzelfde blijven doen en dan een ander resultaat verwachten”

Ik ben enorm geschrokken wat ik tijdens mijn vakantie in IT en GR heb gezien. Sterke mensen overgeleverd aan de waanzin van de staat. Als ik terugkom, zie ik dat ze in Oostenrijk helemaal doorslaan, VACCINATIEPLICHT. Een minister bepaalt over het lichaam van ONDERDANEN, niet meer dan een BSN nummer. En dat komt ook in Nederland. Maar eerst wachten we af wat Mamma Merkel doet. Nog eventjes geduld want het busje komt zo.

Kijk eens wat beter naar het grotere geheel. Wie ligt er in het ziekenhuis? Leeftijd, BMI, onderliggende ziektes? Wie ligt er in het ziekenhuis? En kom me niet met verhalen over de zus van de buurman van de zoon van de bakker die op 41-jarige leeftijd is overleden terwijl hij in blakende gezondheid verkeerde. Schei uit met die onzin, ondanks de pijn want ik ken die zus! Ik weet dat het gebeurt en zoals al eerder, ook ik ben geschrokken.

Maar, kijk naar de grote lijnen, de grote getallen en zelfs dan stel vragen. Mensen met een gebroken been worden als C patiënt geboekt. Weet je waarom? Weet je waarom? Omdat dit 30% meer geld oplevert. Begrijp je het? Zie je het?

  • Feit is dat de IFR vergelijkbaar is met de griep
  • Feit is dat de gemiddelde leeftijd van overlijden 82 jaar is
  • Feit is dat die 82-jarigen gemiddeld 3 onderliggende ziektes hadden waaronder hartklachten, suikerziekte en obesitas
  • Feit is dat kinderen 0,0 last hebben van dit virus
  • Feit is dat we allemaal het virus dragen en overdragen.

Dus: waarom gezonde mensen een weg laten oversteken als we het verkeer niet zien? Waarom gezonde mensen dwingen zich te laten injecteren met een medicament waarvan de risico’s enorm zijn?

Spaghetti all over the goddamm place

Het is een grote spaghetti van belangenverstrengeling. OMT goeroe, Ab fckng Osterhaus viert de eerste besmetting van de Mexicaanse griep. Ik zie deze video in mijn nachtmerries voorbij komen. Hij haalt de whisky erbij en viert want hij weet dat zijn bedrijfje miljoenen gaat verdienen.
Zijn jullie vergeten dat die ene griep en het ‘vaccin’ 10 jaar geleden miljoenen mensen heeft beschadigd? Weten jullie dat niet meer? Artsen, onderzoekers en verplegers zijn bang. Ze durven zich niet uit te spreken. De triagisten lopen over. Het aantal meldingen van hartklachten is geëxplodeerd. Het aantal mensen met herseninfarcten en tromboses is niet meer te tellen en ja, ook die gaan allemaal naar het ziekenhuis.
Philips lacht zich helemaal scheef ondanks de miljardenclaim die hun boven het hoofd hangt vanwege het in de markt zetten van een beademingsapparaat voor mensen met een geëxplodeerde BMI. Maar gelukkig kunnen ze nu extra veel CT, Röntgen en MRI scanners verkopen want de vraag naar scans is gegarandeerd verdubbeld (dit is een gevoel en kan ik niet staven, desondanks durf ik mijn hand hiervoor te geven).

Artsen en onderzoekers zijn hun fondsen niet meer zeker. Klokkenluiders zijn voor het leven getekend en kunnen een carrière aan de wilgen hangen. De wereld vraagt om meelopers, getrainde apen, dat is wat we willen. En iedereen die niet meeloopt, wordt in de hoek gezet. Het is een grote spaghetti en ik zie het.

Als je ergens op tegen bent dan moet je ook met een advies komen:

1.
Direct investeren in de zorg! Je maakt mij niet wijs dat niet MINIMAAL DE HELFT van alle werk gedaan kan worden door Afrikaans of Pools sprekende mensen zonder enige vorm van opleiding! Ik durf te wedden dat de helft van alle werk bestaat uit poetsen, wassen, omdraaien, kussens opschudden en een hapje voeren. Met investeren in de zorg bedoel ik NIET de salarissen verhogen. Dat is totale nonsense. Die mensen verdienen goed, ik weet het. Meer dan de doorsnee kantoorklerk die hele dagen achter zijn scherm in Excel of Exact zit te wroeten. Nee, laat de opgeleide zorgmedewerkers zorg verlenen, dat doen waar ze goed in zijn. Geef ze daar de tijd voor. Geef ze ruimte en lucht. Dat is zorg. Zo ga je met je personeel om. Waar zijn die HR-managers. Kom achter je scherm vandaan en stop me je idiote checklistjes in je HR-software frutpakketje.

2.
Behandel de risicogroep snel en passend met medicijn en dat is Ivermectine of HCQ aangevuld met hoge doses vit. D. Dat hoort een arts te doen maar de huisartsen worden overspoeld door mensen die depressief zijn door het beleid waardoor ze geen tijd meer hebben voor zorg. Nee mevrouw, neem nog maar een paracetamolletje. Nee, Ivermectine mogen we niet voorschrijven van unsere Gesundheidsrat.

3.
Maak gebruik van traditionele vaccins zoals Valneva. Traditioneel opgebouwd waarbij een bijna doodgeslagen INTEGRAAL virus wordt geïnjecteerd zodat jouw immuunsysteem het gehele virus leert herkennen en dus ook kan reageren op varianten of afsplitsingen. Ja, dat is niet zo snel en goedkoop te fabriceren als die rommel van Phizer maar wel veel veiliger door de methode en 50 jaar ervaring.

4.
Langetermijnbeleid, ja, lange termijn, 50 jaren plan. Investeer in GEZONDHEID. Maak sport gratis of zeer goedkoop maar ook andere zachte vakken zoals muziek, drama, handvaardigheid. Investeer in mensen en behandel ons niet als machines. Wij zijn mensen. Maak groente goed en goedkoop en ontmoedig de verdere inname van vergif.

5.
Blijf met je fikken af van gezonde mensen en kinderen!

6.
Bevraag alles!

Een kat in het nauw

Peppi en Kokki, de twee basisschoolleraren die nu ons land leiden, hebben 0,0 visie. Dit zijn hersenloze trekpoppen van Claus Schwaab die overigens zelf ook een trekpop is van de enkele groten der aarden. Iedere idioot snapt dat je Phizer en kornuiten niet kunt vertrouwen.
Phizer staat in de top 5 van meest aangeklaagde producenten ter wereld. Ze hebben, net als Johnson & Johnson, miljardenclaims aan hun broek. Bij alle analisten zouden toch de alarmbellen moeten afgaan. Iedereen met gezond verstand en ervaring in het bedrijfsleven weet toch dat een kat in het nauw vreemde sprongen maakt?

Ik ben uitgeschreven. Het sneeuwt, ik ga met Peet de ruimte in, wandelen op de Posbank, de ‘eindeloze’ Veluwe. Het ga jullie goed,

Zum Wohl,

Remo